I Jornada AP i AE

I Jornada d’Atenció Primària i Atenció Especialitzada del Vallès Occidental Est

I Jornada d’Atenció Primària i Atenció Especialitzada del Vallès Occidental Est 1000 667 Actualitat Parc Taulí

El Parc Taulí ha acollit la I Jornada d’Atenció Primària i Atenció Especialitzada del Vallès Occidental Est on s’ha fet un repàs al model de relació entre l’Atenció Primària i Comunitària i l’Atenció Hospitalària a Catalunya, amb l’objectiu de crear sinergies i dinàmiques de treball coordinades entre l’Atenció Primària (AP) i l’Atenció Especialitzada (AE) per afavorir la continuïtat assistencial.

 

La Benvinguda a la Jornada l’han fet la presidenta del Parc Taulí, Dolors Costa; el gerent de la Regió Sanitària de la MetroNord, Arturo Míguez; la gerent d’Atenció Primària del Vallès, Norma Henríquez; i la directora general del Parc Taulí, Anna Aran.

 

Tots han coincidit a destacar la importància de la celebració d’aquesta jornada per generar confiança entre els professionals assistencials per oferir una atenció d’excel·lència  amb la millor continuïtat assistencial.

 

Durant la Jornada també s’han exposat experiències d’èxit en l’atenció al pacient a Catalunya com la Finestra Única i més específiques del Vallès Occidental Est com és l’hospitalització domiciliària des de l’AP (HADAI); el programa de puerperi precoç; la Unitat de Son en xarxa o la consulta infermera ORL per estudi de la hipoacúsia.

 

La segona part de la Jornada ha estat centrada en l’exposició de noves experiències d’èxit al Vallès Occidental Est com el circuit de cribratge de la retinopatia diabètica; el Projecte de cura complexa o la coordinació AP o AE-Hematologia Clínica; coordinació AP i AE-Hemostàsia Clínica o la Coordinació Apo i AE-Reumatologia.

 

La sessió magistral ha estat sobre el projecte de coordinació AP Post-UCI i ha acabat amb la conferència ‘Innovacions basades en valor. Un accelerador de la coordinació entre nivells assistencials de la Rossana Alesasndrello.

 

Aquesta I Jornada ha finalitzat amb l’entrega de la Beca I3PT –Jordi Gol i Gurina2024 al millor projecte de coordinació entre AP i AE. En aquesta primera edició s’han presentat 11 projectes, i el guanyador ha estat el projecte de coordinació entre AP i AE per a Ferides complexes al VOCE, de l’Esther Soria del SAP Vallès Occidental i el Xesco Zamora del Consorci Sanitari Parc Taulí.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.