Les lletres del Taulí

989 436 Carme Mendoza Saera

Hola a tots/es,

Us presento una iniciativa que han tingut algunes persones de la nostra ciutat i que neix d’allò que tenim els humans que ens fa merèixer ser el millor del món, la empatia, l’assertivitat i el col·laboracionisme. Les lletres del Taulí.

Tot va començar a l’hospital de la Vall d’Hebron on es va realitzar una CRIDA per cosir lletres de roba o per realitzar aportacions de diferents teles per poder confeccionar-les. A través de les xarxes socials una botiga de roba on-line va fer difusió i la Marina, la Elisabet i l’Ana Maria van tenir la gran idea de traslladar-ho a Sabadell.” Això els nens de casa ho han de tenir”, van dir,  referint-se a Sabadell i al Taulí. Avui això ha estat una realitat. Han cosit moltes lletres que ens les han fet arribar per començar a penjar-les a peu d’incubadora.

Però aquesta fantàstica història no acaba aquí, les xarxes socials, aquestes xarxes d’humanitat han fet que cosidores es posin en contacte amb les nostres amigues i estiguin interessades en participar de la iniciativa. Estan rebent molts missatges, hi han 2 botigues de Sabadell que s’han ofert per ser punt de recollida de les lletres: Pedacets i Qrea Manualitats. On es poden deixar les lletres que des de qualssevol punt de la ciutat o de fora es puguin confeccionar.

Per poder obtenir tota la informació per realitzar aquestes petites meravelles s’ha d’entrar a www.bit.ly/LletresTauli o a Instagram a @theimaginery, allà es troba tota la informació necessària com patrons, instruccions pas a pas.

Realment :“L’acte més petit en les circumstàncies més humils, com fer aquestes lletres de forma altruista, porta la llavor de quelcom que és molt gran, ja que una acció, una paraula, el nom d’un nadó en aquest cas i el fet de configurar-lo fa que canviï l’univers”.

L’ajuda, la col·laboració i el suport de la comunitat a l’individu ens transforma en un col·lectiu potent, madur i sinèrgic.

La Unitat Neonatal només pot dir, gràcies. Gràcies per ser com sou.

Carme Mendoza Saera

Infermera Especialista en Pediatria. Msc en Investigació en Infermeria i en Gestió de la Informació. Sóc enfermera pediàtrica desde fa 23 anys. No hi ha res més bonic per mi que treballar on treballo, ajudant a nens i pares ingressats a l'àrea de crítics de l'hospital. Aquesta feina és un regal.

Totes les entrades de: Carme Mendoza Saera
2 comentaris
  • Astrid

    Us faig arribar la meva felicitació per aquesta iniciativa! Com bé diu la Carme, són aquests petits gestos, senzills i subtils, els que arriben al cor. Al nostre com a companyies que admiren la vostra tasca i al de molts pares que de ben segur agraeixen aquesta mostra d’amor i tendresa cap a els seus petits. Una forta abraçada!

Deixar una resposta

El teu compte de correu no es publicarà.