Aquest 5 de maig coincideix amb l’Any Internacional de la Infermeria i la Llevadoria declarat per l’OMS per al 2020 però donada la pandèmia que estem vivim el Ministeri de Sanitat fa extensiva la campanya a tots els professionals sanitaris.

El Departament de Salut, afegint-se a l’OMS, celebra avui el reconeixement de la tasca tan important que desenvolupen tots els professionals sanitaris i no sanitaris en l’atenció prestada als malalts per la COVID-19 i en la prevenció de la transmissió del coronavirus i fa les següents crides:

 • Professionals de la infermeria: “Una atenció neta i segura comença per tu".
 • Professionals de la llevadoria: “Les teves mans són decisives per a les mares i els seus nadons.”
 • Dirigents: “Incrementa la plantilla de professionals d’infermeria per evitar les infeccions i millorar la qualitat de l’atenció. Crea els mitjans per empoderar els professionals de la infermeria i la llevadoria.”
 • Associacions de defensa dels pacients: “Empodera els professionals de la infermeria i la llevadoria oferint-los una atenció neta".
 • Pacients i les seves famílies: “Una atenció més segura per a tu, amb tu.”

 

Des del Parc Taulí ens afegim, un any més, al Dia Mundial de la Higiene de Mans amb un vídeo que exemplifica com evitar la transmissió creuada entre pacients.

ARA DESTAQUEM

Consulta aquí tota la informació

 
 
 
 
 
 
 

AGENDA

 • 27 Sep 2021

  Màster, Postgrau i Curs d’Especialització en Intel·ligència Artificial en Salut

  Formació dirigida a clínics interessats en conèixer com s’aplica la IA en salut i fer recerca amb les dades que tenen accés als seus llocs de treball, historials clínics i altres dades que recullen als serveis on treballen.
 • 22 Sep 2021

  Potenciant la salut amb intel·ligència artificial

  L’objectiu és descobrir el potencial que té la Intel·ligència Artificial avui en dia i com la podem aprofitar per avançar el coneixement en l’àmbit de la salut. A càrrec de Laura Ruiz Dern, Grup de Digital Health Data Analytics en Medicina (Eurecat).
 • 8 Sep 2021

  Vacunació contra la COVID-19 sense cita prèvia

  Les persones de més de 40 anys que no estiguin vacunades podran fer-ho al Parc Taulí amb una única dosi de Janssen i sense demanar cita prèvia. Tots els dimecres, de 8 a 14 h, fins el 6 d'octubre.
 • 6 Aug 2021

  Sessió informativa per a futures mares i pares

  Sessió informativa telemàtica (aplicació Zoom) sobre el Programa d'Atenció al Part, realitzada per una llevadora de sala de parts. En la sessió es tracten temes pràctics sobre l'assistència hospitalària al final de l'embaràs, el part i el postpart, i es pot veure la sala de parts mitjançant vídeos i fotografies. Tots els divendres, de 15:30h a 17:30h.