Visita Escola Samuntada Unitat Neonatologia

Visita de l’Escola Samuntada a la Unitat de Neonatologia

Visita de l’Escola Samuntada a la Unitat de Neonatologia 1080 720 Actualitat Parc Taulí

Aquest matí els i les alumnes de 5è de primària de l’Escola Samuntada han visitat la Unitat de Neonatologia del Parc Taulí, en el marc del programa Magnet de col·laboració científica entre el centre hospitalari i l’escola.

La coordinadora de la Unitat, Mònica Domingo, i la coordinadora d’infermeria de la Unitat, Anna Santiveri, els han acompanyat en aquesta visita.

Durant el seu recorregut, els/les alumnes han pogut veure com es treballa i els diferents espais de la Unitat. En concret, han analitzat amb profunditat la sala de famílies, on han apuntat les millores que consideren que es podrien fer, i que després lliuraran a la coordinadora de la Unitat de Neonatologia.

‘Com a casa’ és un projecte del Parc Taulí en col·laboració amb les famílies dels nadons ingressats la Unitat de Neonatologia i UCI Neonatal, i la societat civil per millorar la sala de famílies per oferir un espai multifuncional, càlid, confortable i que ofereixi les comoditats necessàries per millorar la seva estada.

El Parc Taulí és un hospital d’alta complexitat on cada any hi ha uns 2.000 parts, dels quals 250 nadons requereixen l’ingrés a la Unitat Neonatal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.