Notícies

La Unitat de Neonatologia i UCI Neonatal del Parc Taulí va atendre l'any 2018 més de 300 nadons prematurs

Durant el 2018 van néixer al Parc Taulí 2.224 nadons, un 16% amb prematuritat menor de 37 setmanes de gestació. Els professionals de la Unitat de Neonatologia i UCI Neonatal organitzen una jornada per a famílies i professionals, amb motiu del Dia Internacional del Prematur.

Llegeix més...

Consulta oberta al mercat per als projectes de Compra Pública Innovadora (CPI)

Actualment els projectes CPI que van ser concedits al Parc Taulí estan en període de consulta oberta al mercat. En el marc d’aquesta consulta, el passat 30 d’octubre es va convidar a les empreses interessades en els projectes Feeding Care, liderat per la gestora assistencial d’Infermeria de Nounats, Carmen Mendoza, i Cirurgia Colorectal, liderat pel coordinador del Servei de Cirurgia General, Xavier Serra.

Llegeix més...


El Parc Taulí incorpora la tecnologia 3D per a la planificació de la intervenció d’un tumor cranial

En la intervenció ha participat un equip multidisciplinari format per cirurgians maxil·lofacials, neurocirurgians, otorinolaringòlegs i l’equip del Laboratori 3D del Parc Taulí. Amb aquesta intervenció s’ha obert una nova via per planificar intervencions quirúrgiques complexes de manera personalitzada.

Llegeix més...

Doctora, què m'aconsella?

En el Dia Mundial del Càncer de Mama, compartim amb vosaltres un interessant article de divulgació de la Dra. Marisa Baré, coordinadora de l'Oficina de Cribratge de Càncer del Parc Taulí.

Llegeix més...