Notícies

Vuit professionals del Parc Taulí viatgen al Sàhara en comissió quirúrgica i solidària amb estudiants

Ahir es va presentar en roda de premsa, la comissió que viatjarà del 26 d’octubre al 8 de novembre a l’Argub i que té previst realitzar tasques quirúrgiques per part de professionals assistencials, i de dinamització i participació juvenil, a càrrec d’estudiants. 

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 361

Un projecte del Parc Taulí per a la detecció precoç del càncer de fetge, finalista del programa europeu ‘EIT Cross-KIC Business Idea Competition’

foto equip

El projecte ‘Taby Diagnostics’ (www.tabydiagnostics.com), liderat pel Juan Francisco Delgado de la Poza, immunòleg del Parc Taulí, ha estat seleccionat com a finalista del programa “EIT Cross-KIC Business Idea Competition” que se celebrarà el proper 16 de novembre a Budapest (www.eithealth.eu/-/eit-joint-grand-final-2018)

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 100

El Parc Taulí estrena el blog Taulí+D+I com a espai extern de comunicació amb la societat

Aquesta mateixa setmana, el Parc Taulí ha estrenat el blog de Recerca i Innovació del Parc Taulí, el Taulí+D+I, que ha nascut com a fruit del compromís de la institució amb la recerca científica i, també amb la divulgació i la transparència vers la nostra societat.

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 118

El Parc Taulí estrena el projecte Mind-u per a la prevenció de problemes de salut mental en joves

El projecte arrenca gràcies als recursos obtinguts a la 1a edició de La Nit de la Ciència i el Coneixement de Sabadell. La presentació s'ha fet en el marc de la VI Jornada ‘La Salut Mental la fem entre tots’ que cada any organitza el Servei de Salut Mental Parc Taulí.

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 277

El Parc Taulí cerca 40 dones voluntàries per participar com a grup control en un estudi de gènere

Els investigadors del Parc Taulí guanyadors de la beca RecerCaixa 2017 fan una crida per demanar la col·laboració de 40 dones que, de manera voluntària, participin com a grup control per desenvolupar l’estudi “Construcció de resiliència entre dones”.

 

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 1406