Notícies

Comentari (0) Visites: 96

Comentari (0) Visites: 885

Comentari (0) Visites: 187

Oberta la consulta preliminar al mercat per als projectes finançats per la convocatòria de Compra Pública d'Innovació en Salut al Parc Taulí

El Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí preveu la realització de la licitació amb l'objectiu d'incorporar innovació a l'àmbit sanitari. Per tal de preparar aquestes licitacions, s'ha obert una consulta preliminar al mercat d'acord amb els requisits de la Compra Pública Innovadora per informar sobre aspectes clau del procés posterior de licitació, i així poder aconseguir la participació de les parts interessades i conèixer la visió i l'oferta del sector. 

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 256

El Parc Taulí participa en el projecte Europeu EURIPHI

La Fundació Parc Taulí i el Grup de Recerca de Malalties Infeccioses participen en el projecte EURIPHI, projecte CSA (Coordination and Suport Action) finançat pel Programa Marc H2020 de la Comissió Europea. El Parc Taulí participarà en l’anàlisi de l’estat actual d’ús d’antibiòtics als hospitals, les barreres existents en les proves de diagnòstic ràpid i en la identificació i anàlisi de problemes en els serveis d’atenció integrada per tal de poder definir criteris per una avaluació basada en valor.

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 164