El Dr. Joan Martí, nou director general de la Corporació Sanitària Parc Taulí

Fotografia de Joan Antoni Gallego, Modesto Custodio i Joan Martí

El Consell de Govern de la Corporació Sanitària Parc Taulí ha acordat nomenar el Dr. Joan Martí López com a nou director general de la institució, a proposta del president Modesto Custodio, i tal i com estava previst a la sessió celebrada ahir 15 d’octubre.

Martí substitueix Joan Antoni Gallego, que el mes de juliol passat ja va anunciar la seva voluntat de deixar el càrrec.

Joan Martí ha estat, des de fa prop de 10 anys, el director executiu de l’Hospital de Sabadell, el centre que concentra la major activitat del Parc Taulí. Anteriorment va ocupar altres càrrecs directius al CatSalut i a l’Institut Català de la Salut (ICS). De la seva trajectòria professional més lligada a Sabadell destaca el període 1988-1998, en què va exercir la direcció de la DAP de Sabadell (1988-1993) i, posteriorment, la direcció del Sector Sanitari del Vallès Occidental del CatSalut.

Joan Antoni Gallego ha estat director general del Parc Taulí al llarg de prop de quatre anys, tot i que ha estat lligat a la nostra institució des de l’any 2003, quan es va incorporar a la Corporació com a director d’Economia, Finances i Patrimoni. En el seu comiat, els membres del Consell van agrair a Gallego la dedicació i compromís demostrats durant el temps en què ha exercit la màxima responsabilitat executiva al Parc Taulí.