Gala solidària a benefici del Programa d’Acció Social de Pediatria del Parc Taulí. 15 de novembre

El Teatre Municipal La Faràndula de Sabadell acollirà l'espectacle ‘Dóna’ls veu’ a càrrec del cor Vakombà i dels Cors i Banda de l’Escola de Música Creu Alta. Entrades ja a la venda.

Rotary Club Sabadell amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, l’Escola de Música de la Creu Alta i la Corporació Sanitària Parc Taulí organitzen una gala solidària a benefici del Programa d’Acció Social de Pediatria del Parc Taulí, que té com a finalitat promoure millores assistencials, estructurals, educatives i socials per als nostres pacients pediàtrics, mitjançant diferents accions i projectes.

El Teatre Municipal La Faràndula de Sabadell acollirà el diumenge 15 de novembre, a les 18h, la gala solidària ‘Dóna’ls veu’ amb les actuacions dels Cors i Banda de l’Escola de Música Creu Alta amb l’espectacle Espectacle ‘100 anys de Broadway’, i del cor Vakombà, un dels cors participants a la segona edició del concurs de TV3 ‘Oh Happy Day’.

Les entrades, al preu únic de 12€, ja estan a la venda a internet a la pàgina web de l’Ajuntament de Sabadell – SabadellCultura.

Us animem a assistir-hi!!

Si no podeu assistir a l’espectacle, també teniu la possibilitat de col·laborar amb el Programa d’Acció Social de Pediatria del Parc Taulí, fent una aportació econòmica al següent número de compte:

ES02 0081 5154 2900 0181 3582, indicant el concepte ‘Pediatria Parc Taulí’.

Quan ho feu, comuniqueu les vostres dades (nom, adreça i CIF) per enviar-vos el certificat fiscal corresponent, a l’adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..