El Dr. Gilberto Alonso és nomenat nou director del Servei d’Urgències del Parc Taulí

El consell de Govern del Parc Taulí, celebrat el dimecres 24 de maig, va aprovar el nomenament del Dr. Gilberto Alonso com a nou director del Servei d’Urgències del Parc Taulí, fruit del procés de selecció que s’ha portat a terme al llarg de les darreres setmanes. El nou director s’hi incorporarà el proper 1 de juliol.

Alonso és llicenciat en Medicina i Cirurgia a l’any 1993 a la Unitat docent de Sant Pau-UAB. La seva trajectòria professional està estretament lligada a la Urgència hospitalària i a l’Emergència extrahospitalària, tant des de la vessant assistencial com de comandament.

Com a assistencial ha treballat en diferents hospitals: Calella, Bellvitge, Manresa, Granollers i sempre en el SEM (Barcelona, Bellvitge, Calella, helicòpter RACC Sant Cugat, Manresa, Sabadell), així com en el GEM de Bombers de la Generalitat i en Creu Roja Mar. Alonso es declara un ferm defensor de la reivindicada especialitat de Medicina d’Urgències i Emergències, amb una àmplia formació específica al seu currículum. Per a molts professionals del Parc Taulí és una persona coneguda, perquè també va treballar al Centre de Crítics de l’Hospital de Sabadell entre els anys 2002 i 2007, com a metge del SEM.

En la vessant de la gestió és màster per ESADE (EMHOL) i ha exercit diferents tasques directives i de coordinació al SEM, a l’Hospital Bellvitge i a l’Hospital General de Granollers, d’on fins ara era el director del Servei d’Urgències.

Com a docent, des de fa dos anys és professor de l’assignatura d’Urgències del Grau de Medicina de la Facultat de Medicina de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i ha fet molta docència lligada a la seva especialitat (postgraus, màsters, SVA, SVAT, AITP, PHTLS…)

El nou director del Servei d’Urgències del Parc Taulí és, també, vicepresident de la Societat Catalana de Medicina d’Urgències i Emergències (SOCMUE) i membre de la junta directiva de la Sociedad Española de Medicina de Urgencias y Emergencias.

Deixa els teus comentaris

Publicar comentari com convidat

0 / 500 Restricció de caracters
El teu text ha de tenir entre 1-500 caracters
Els teus comentaris han de ser moderats per l'administració