El Parc Taulí celebra el Dia Internacional del Voluntariat amb un reconeixement a tots els seus voluntaris i voluntàries

Ahir dilluns, i en el marc del Dia Internacional del Voluntariat, que es commemora avui 5 de desembre, es va organitzar un cinefòrum a l’Auditori Taulí adreçat al voluntariat del Parc Taulí, amb l’objectiu de fer-ne un reconeixement institucional i posar en valor la seva tasca a la Corporació. Hi van participar prop d’una cinquantena de voluntaris i voluntàries.

Van obrir l’acte el president de la Corporació, Modesto Custodio i el director dels Serveis d’Atenció al Client, Pablo Hernando, que van destacar i agrair efusivament la col·laboració desinteressada dels voluntaris en l’atenció a les persones ingressades en els diferents àmbits del Parc Taulí.

Al cinefòrum es va visionar la pel·lícula ‘Cartas a Dios’, la qual va permetre reflexionar sobre com una situació inesperada pot amagar una gran oportunitat, així com sobre la importància en certs moments d’una figura externa -diferent a la família i al professional-, per oferir una relació de normalitat i de “no malaltia” al pacient. El voluntariat compta amb la distància emocional adequada per poder acompanyar.

El d’ahir és el primer cinefòrum d’un seguit que es volen organitzar com a espais de formació transversal i d’interrelació entre els voluntaris dels diferents programes, i és una novetat que vol oferir-los un format diferent per reflexionar sobre la seva tasca i per facilitar-hi l’intercanvi d’experiències.

Una comissió permanent formada per diferents voluntaris treballarà algunes pel·lícules relacionades amb aquest tema. Volem agrair especialment la implicació d’aquestes persones que, més enllà de la seva tasca d’acompanyament, ens ajuden a trobar espais de supervisió i millora.

El Programa de Voluntariat Parc Taulí tanca l’any 2017 amb un breu increment de persones en actiu, i continuarà treballant per impulsar noves activitats de cara al 2018.

Gràcies a tots i a totes!

Deixa els teus comentaris

Publicar comentari com convidat

0 / 500 Restricció de caracters
El teu text ha de tenir entre 1-500 caracters