Emporta’t un regal amb el Quinto solidari del Taulí!

Els propers dies 13 i 20 de desembre, de 17.30 h a 19.30 h, el Parc Taulí organitzarà un Quinto solidari per a petits i grans. Per cada quinto i plena que es cantin, hi haurà un premi d’un regal. Vine a jugar amb tota la família i ajuda’ns a fer realitat la nova planta de Pediatria!

Tant el 13 com el 20 de desembre, els Quintos es celebraran al menjador dels professionals del Parc Taulí. Utilitzarem cartrons de Bingo per facilitar el joc als més petits, però cantarem com en els Quintos, ja que comptarem amb uns “lloros” experts en el joc.

Per apuntar-vos no cal fer cap inscripció, senzillament cal que vingueu qualsevol dels dos dies a les 17.30 h al menjador dels professionals. Pels que no sigueu treballadors del Taulí, podreu seguir les indicacions que deixarem al vestíbul de l’edifici Taulí per saber com arribar-hi.

Cal agrair a IMC Toys la donació de la col·lecció de jocs valorats entre 40 i 70 euros cada un, que han estat cedits expressament per a aquest Quinto solidari. D’aquesta manera, IMC Toys es suma a l’onada de col·laboradors del projecte ‘Una Onada de Petits Somriures’.

Deixa els teus comentaris

Publicar comentari com convidat

0 / 500 Restricció de caracters
El teu text ha de tenir entre 1-500 caracters