Ens ajudeu a actualitzar el marcador de La Marató de TV3? Connexió en directe des del Parc Taulí

El proper diumenge, 17 de desembre, a les 16.40 h, TV3 emetrà en directe, des del vestíbul de l’edifici Taulí, una de les actualitzacions del marcador de la recaptació de La Marató, dedicada en aquest edició a les malalties infeccioses. Professionals del Programa de Control d’Infeccions del Parc Taulí també hi seran presents amb l’activitat solidària que estan portant a terme durant aquesta setmana, amb tallers pràctics per a familiars i cuidadors, sobre prevenció de les infeccions. La Coral Ressó de Sabadell ens acompanyarà al vestíbul de l'edifici Taulí, el mateix diumenge, a partir de les 16 h, per donar suport a les activitats

També podreu participar en el taller pràctic que durant tota la setmana s’està portant a terme al vestíbul del Taulí com a activitat solidària a benefici de La Marató. Us recordem també que el CAP Can Rull també participa amb diverses activitats durant tota la setmana.

Sabadell Gent Gran també participa activament amb La Marató conjuntament amb l’Escola Educació Especial Xaloc amb diverses activitats i venda de productes elaborats per alumnes de l’escola i destinats a la recaptació de fons per a La Marató. El dissabte 16 de desembre de 10.30 h a 14 h,  coincidint amb la celebració que es fa al districte 3 de Sabadell de la Festa d’Hivern al Parc Nord de Sabadell, s’instal·larà una carpa informativa per conscienciar a tothom sobre la prevenció del contagi de malalties en general amb una bona higiene de mans i d’altres mesures per evitar el contagi de les malalties infeccioses. Paral·lelament, es farà La Ruleta de la Sort, on els vianants podran participar i guanyar premis cedits pels diferent comerços del barri de Ca n’Oriac i Can Deu. Tot això dinamitzat pels propis alumnes, professors, usuaris i professionals de Sabadell Gent Gran.

Stand informatiu sobre prevenció de les infeccions al vestíbul de l’edifici Taulí