Destacada participació de professionals del Parc Taulí en el congrés de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Imatge del Dr. Pere Torner, en el moment de la presentació del congrés

Els passats 4 i 5 de maig es va celebrar a Reus el ’31 congrés de la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (SCCOT)’ i el ‘II Congrés de la Societat Infermera Catalana en COT (SICCOT), amb una nombrosa participació de professionals del Parc Taulí que van ser premiats amb ajuts a tesis doctorals i premis a diferents treballs, atorgats tant a facultatius com a professionals d’Infermeria.

El director del Servei de COT del Parc Taulí i president de l’SCCOT, Pere Torner, ha remarcat la nombrosa participació dels nostres professionals, amb 11 comunicacions orals o ponències de diferents tipus, i tres moderacions de taules del congrés. És de destacar que es van atorgar tres premis a facultatius i quatre premis a personal d’Infermeria del Servei de COT:

Premis congrés SCCOT:

– Dues ajudes a Tesis Doctorals dels doctors Raul Pellejero i Francesc Antoni Marcano

– Premi al millor article publicat per al Dr. Marcano

Premis congrés SICCOT:

– 1r Premi a un cas clínic

– 1r Premi al milor pòster

– 2n i 3r premis de comunicacions orals

D’altra banda, assenyalar també la important aportació dels professionals d’Infermeria del Parc Taulí al ‘2n Congrés de la Societat Infermera Catalana en COT’, de la qual és membre la gestora assistencial, Beti Simó, celebrat simultàniament amb el congrés SCCOT, i que enguany, per primera vegada, amb dues taules compartides entre els dos congressos. La infermera de Control d’Infeccions, Marta Piriz, va presentar conjuntament amb el Dr. López Contreras, de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, una ponència sobre el programa PREVINQ-CAT que té com a objectiu reduir les infeccions en els hospitals de Catalunya.

En el decurs del congrés, el Dr. Torner va agrair la gran feina de la a Dra. Ramy Garcia, del Servei de COT, com a Vocal de Secretaria de la Junta Directiva de la Societat en el període 2016-2018 que ara ha finalitzat.

Enhorabona a tots els participants i als premiats!


Professionals d'Infermeria del Parc Taulí participants en el congrés