El Dr. Bernardo Núñez, nomenat nou director del Servei de Cirurgia Pediàtrica

El Consell de Govern del Parc Taulí, celebrat el darrer dimecres 24 d’octubre, ha aprovat el nomenament del Dr. Bernando Núñez com a nou director del Servei de Cirurgia Pediàtrica, fruit del procés de selecció que s’ha portat a terme al llarg de les darreres setmanes. Núnez, que és Cirurgià pediàtric especialitzat en tòrax i en cirurgia mínimament invasiva, exercia com a coordinador d’aquest servei des de febrer de 2017.

El nou director del Servei de Cirurgia Pediàtrica, però, es va incorporar al Parc Taulí l’any 2011, com a adjunt i tutor de residents. Actualment també és el referent de la Taulinoplàstia per al tractament del pectus excavatum, i manté personalment el blog dedicat a aquesta tècnica quirúrgica.

El Servei de Cirurgia Pediàtrica està integrat per 9 adjunts i 2 residents, i dóna cobertura quirúrgica pediàtrica continuada a una població de referència de més de 1,7 milions d’habitants ja que, més enllà de l’àrea natural del Parc Taulí, des d’aquest servei es dóna cobertura especialitzada als infants de tot el Vallès Occidental, Vallès Oriental, Berguedà, Osona, Bages i la Garrotxa.

Enhorabona per aquest nomenament!

Deixa els teus comentaris

Publicar comentari com convidat

0 / 500 Restricció de caracters
El teu text ha de tenir entre 1-500 caracters
Els teus comentaris han de ser moderats per l'administració