Salut Mental Parc Taulí

Ens dones el teu vot per aconseguir 30.000 euros per a un projecte de Salut Mental del Parc Taulí?

L’Equip d’intervenció precoç per a la prevenció en psicosi del Servei de Salut Mental Parc Taulí ha presentat la seva candidatura al ‘Premio Jóvenes y Psicosis para mejorar la atención asistencial en jóvenes con psicosis’, convocat per les principals associacions i entitats estatals de Salut Mental.

El jurat atorgarà el premi a un dels cinc projectes més votats pel públic, en un procés de participació oberta a tothom. Per això, necessitem de la teva participació votant el projecte ‘Detecció i prevenció de símptomes psicòtics en adolescents’, només fent clic aquí. 

Llegeix més...

Un projecte de Salut Mental entra a la fase de votació popular del “Retorn Social de la Crida per Sabadell”

imatge del projecte retorn social

El projecte, “Diagnosi de l’estat de la salut mental del districte 3 de Sabadell. Diagnòstic des de la perspectiva de la Salut Mental Comunitària 2017-2018”, està coordinat pel Dr. Josep Moya, psiquiatra del Parc Taulí, i és una iniciativa de l’Observatori de Salut Mental de Catalunya (OSAMCAT), el Moviment la Crida de Sabadell i l’Àrea Bàsica de Sabadell Nord, amb el suport de les regidories de Salut i Benestar Social de l’Ajuntament de Sabadell.

Llegeix més...

El Parc Taulí posa en marxa un programa pioner d’atenció a les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista durant la transició a la vida adulta

Professionals de Salut Mental de l'equip TAVA

El programa TAVA farà el seguiment d’aquest pacients durant, el període dels 18 als 21 anys, per a una millor integració i qualitat de vida. Salut Mental Parc Taulí atendrà 100 pacients amb trastorns de l’espectre autista en el marc del programa TAVA.

Llegeix més...