Infermera, vine a formar part de l’equip del Parc Taulí!

Infermera, vine a formar part de l’equip del Parc Taulí! 1080 719 Actualitat Parc Taulí

Cerquem infermeres que vulguin incorporar-se en una organització líder en cures infermeres, on podràs desenvolupar les teves competències assistencials, docents i investigadores. Amb ofertes formatives associades i ajuts per a l’allotjament a la ciutat de Sabadell.


Deixa un comentari

La teva adreça electrònica no es publicarà.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.