El Vapor Llonch posa en contacte amb el Parc Taulí empreses per desenvolupar aplicacions mòbils 150 150 Actualitat Parc Taulí

Una trentena de persones, entre responsables d’empreses de l’àmbit de les tecnologies i professionals de la salut s’han reunit aquesta setmana al Centre de Promoció Empresarial (C. Tres Creus, 236 de Sabadell) per establir projectes conjunts.

La Corporació Sanitària Parc Taulí (CSPT), des dels seus centres de Salut Mental i de la Fundació Parc Taulí, amb el suport del Vapor Llonch i d'Acció, han organitzat aquests sessió per trobar solucions de base tecnològica al servei de la salut. En concret, es busquen aplicacions per mòbils o tauletes que siguin d'ajut per millorar l'autonomia de persones amb trastorn bipolar i una plataforma telemàtica per detectar els pacients amb més risc a la UCI i millorar la cura del pacient en estat crític.

Salut Mental Parc Taulí i Fundació Parc Taulí, amb el suport del Vapor Llonch i d'Acció, han organitzat la sessió per trobar solucions de base tecnològica al servei de la salut

La voluntat de la Corporació Sanitària Parc Taulí és portar a terme aquests projectes mitjançant un procés denominat “compra pública innovadora” en la modalitat de “compra pública precomercial”. La CSPT, juntament amb altres centres sanitaris d’arreu d’Europa, treuran a licitació els contractes per desenvolupar les aplicacions per mòbils i la plataforma telemàtica.

Per fomentar la innovació, els gestors públics promouen el joc competitiu entre les empreses, realitzant trobades, fomentant la seva participació amb l’objectiu que es presentin les millors ofertes. A continuació, es procedeix a la contractació de serveis en què el comprador públic no es reserva els resultats per al seu propi ús en exclusiva sinó que comparteix amb les empreses els riscos i els beneficis per desenvolupar solucions innovadores que superin les que hi ha disponibles al mercat.

Aquestes accions s'inclouen en el marc del projecte NYMPHA (Next Generation Mobile Platform for Health in Mental Disorder) dotat amb 2,5 milions d'euros en el que la Corporació Sanitària del Parc Taulí participa juntament amb els socis de ciutats de Dinamarca i Itàlia. L’altre projecte és THALEA (Telemonitoring and Telemedicine for Hospitals Assisted) dotat amb 2,4 milions d'euros, del que és membre la Corporació Sanitària Parc Taulí juntament amb centres mèdics d’Alemanya, Finlàndia, Holanda i Bèlgica.

Deixa un comentari

La teva adreça electrònica no es publicarà.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.