Estrenem el nou web del Parc Taulí! 150 150 Actualitat Parc Taulí

Avui dilluns, 14 de juliol, estrenem el nou web de la Corporació Sanitària Parc Taulí, que hem dissenyat amb una eina que ens permet fer el salt del web 1.0 al web 2.0, i oferir un lloc molt més funcional, usable, interactiu, adaptatiu i estètic que l’anterior.

Avui l’obrim, però nosaltres continuem treballant per actualitzar alguns continguts i espais, que encara trobareu publicats en la versió antiga, i per continuar incorporant nous continguts i funcionalitats d’interés, sobretot per als nostres usuaris, però també per a estudiants, investigadors i professionals.

Estrenem el nou web del Parc Taulí amb molta il·lusió, tot esperant que sigui del vostre agrat i servei. Ara més que mai, ens agradarà rebre les vostres aportacions i comentaris,  amb esperit de millora, d’aquesta eina oberta i de tot.

Comité de Responsables Intranet Web (CRIW)
comunicacio@tauli.cat
 

Deixa un comentari

La teva adreça electrònica no es publicarà.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.