La Fundació Parc Taulí convoca una plaça de titulat/da superior en ciències de la salut 150 150 Actualitat Parc Taulí

La Fundació Parc Taulí precisa incorporar un/a titulat/da superior en ciències de la salut, per tal de donar suport a les tasques d’un grup de recerca.

El grup pertany al projecte “Evaluación de la utilidad clínica de un protocolo estandarizado de disminución de dosis en pacientes con espondilartritis axiales (EA) en remisión clínica persistente en tratamiento con antagonistas del TNF: Estudio multicéntrico, abierto, controlado y aleatorizado” finançat pel Ministerio de Sanidad, Asuntos Sociales e Igualdad.

Titulació:

  • Llicenciatura en Ciències de la Salut
  • Formació post-graduada en Farmacologia

Mèrits a valorar:

  • Acreditació Bones Pràctiques Clíniques
  • Experiència laboral en la direcció i seguiment de projectes de recerca clínica en fase III
  • Experiència laboral en farmacovigilància
  • Nivell correcte d’anglès (llegit i escrit)
  • Experiència en redactar correctament informes d’assaig clínic i/o articles científics.

S’ofereix contracte laboral amb dedicació a jornada parcial, de dilluns a divendres, de durada del setembre al desembre 2014. El contracte laboral serà a través de la Fundació Parc Taulí, i la remuneració d’acord al conveni vigent.

Les persones interessades hauran d’adreçar el seu CV, juntament amb una carta de presentació defensant la seva idoneïtat per a aquest lloc de treball, a través de l’adreça electrònica: mpoyato@tauli.cat (Sra. Montserrat Poyato), indicant EC 11-229 Titulat superior, abans del 31 de juliol de 2014.

 

Deixa un comentari

La teva adreça electrònica no es publicarà.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.