La Unitat del Son del Parc Taulí, reacreditada per la SEPAR com a Unitat Multidisciplinària d’Alta Complexitat

La Unitat del Son del Parc Taulí, reacreditada per la SEPAR com a Unitat Multidisciplinària d’Alta Complexitat 1024 576 Actualitat Parc Taulí

El Comitè d’Acreditació de la ‘Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica’ (SEPAR) ha reacreditat recentment a la Unitat del Son del Parc Taulí com a Unitat Multidisciplinària d’Alta Complexitat amb nivell d’execel·lència. Aquesta acreditació és el reconeixement del compliment del estàndards de qualitat establerts per la pròpia SEPAR.

La Unitat va ser acreditada com a Unitat Multidisciplinària el 2011 per un període de 4 anys i ha estat reacreditada els anys 2014 i el 2019 com a Unitat Miltidisciplinària d’Alta Complexitat, en les tres ocasions amb la qualificació d’excel·lent. Coordinada pel Servei de Pneumologia hi formen part els serveis de Neurologia, Pediatria, Psiquiatria, Cirurgia Maxil·lofacial i Otorinolaringologia. D’altra banda, les doctores M. J. Masdeu i Laura Vigil, del Servei de Pneumologia, i la doctora Gemma Sansa del Servei de Neurologia, estan acreditades dels del 2012 pel ‘Comité Español de Acreditación en Medicina del Sueño’ com a metgesses expertes en Medicina del Son.

Cada any es fan 1600 estudis del son. La Unitat disposa d’un laboratori on es poden fer cada dia fins a tres estudis del son simultanis (dues polisommnografies convencionals i una simplificada) vigilats per un tècnic durant tota la nit. A la unitat es disposa d’equipament tecnològic avançat per a l’estudi de tot tipus de trastorns del son. Des de juny de 2006 també es fan estudis del son a domicili, fet que permet optimitzar els recursos de la unitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.