El Parc Taulí s’adhereix a la campanya mundial ‘Nursing Now’ que té com a objectiu millorar la salut de la població i potenciar l’excel·lència en Infermeria

El Parc Taulí s’adhereix a la campanya mundial ‘Nursing Now’ que té com a objectiu millorar la salut de la població i potenciar l’excel·lència en Infermeria 1024 576 Actualitat Parc Taulí

L’Organització Mundial de la Salut i el Consell Internacional d’Infermeres, líders de l’àmbit de la salut, juntament amb el Burdett Trust for Nursing (UK) han llançat una campanya mundial anomenada Nursing Now amb l’objectiu de demanar als governs, professionals sanitaris i usuaris dels serveis que valorin més a les infermeres i advoquin pel seu lideratge per millorar la qualitat de les cures i la millora de la salut de la població.

Les infermeres són l’eix dels sistemes sanitaris i tenen un paper crucial tant en la promoció de la salut com en la prevenció, el tractament i les cures. Representen gairebé la meitat del total de treballadors sanitaris a tot el món.

Nursing Now ha estat fundada per infermeres i altres experts de l’àmbit de la salut basant-se en els resultats de l’informe 2016 ‘Triple Impact’ elaborat pel Grup Parlamentari de tots els partits del Regne Unit sobre salut global copresidit per Lord Nigel Crisp, també copresident de la Junta de Nursing Now.

Entre els objectius de la Campanya figuren que per al 2020 s’obtindrà:

  • Major inversió per millorar l’educació, el desenvolupament professional, les normes, la regulació i les condicions d’ocupació per a les infermeres.
  • Major i millor difusió de pràctiques efectives i innovadores en Infermeria.
  • Major participació de les infermeres i llevadores en les polítiques de salut global.
  • Més infermeres en llocs de lideratge i més oportunitats de desenvolupament en tots els nivells.
  • Més evidències per als responsables polítics i de presa les decisions, sobre on la infermeria poden tenir més impacte, què està impedint que les infermeres assoleixin el seu màxim potencial i com abordar aquests obstacles.

El Parc Taulí s’enorgulleix de donar suport i contribuir als objectius de la Campanya Nursing Now. Els objectius de la campanya s’alineen estretament amb els esforços de la nostra institució per avançar en la salut i potenciar l’excel·lència en infermeria. El segle XXI significarà un major desenvolupament de la infermeria per potenciar la salut, per això resulta necessari elevar el perfil professional i les condicions de treball de les infermeres i infermers; aspectes que tenen relació directa amb la situació al nostre país.

Tenint en compte aquests objectius, que concorden amb les propostes d’infermeria en lideratge professional, innovació, influència política, formació i presa de decisions per contribuir a l’assoliment de la salut universal, el Parc Taulí dóna suport decididament a aquesta campanya.

Actualment tres infermeres de la nostra Institució estan admeses en el programa de Formació Nightingale Challenge, que consisteix en proporcionar formació en lideratge i desenvolupament per a un grup d’infermeres i llevadores joves durant 2020, Any de la Infermera i la Matrona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.