Atenció: activitat cancel·lada!: Al Parc Taulí t’obrim les portes a les visites guiades de Recerca de La Marató de TV3

Atenció: activitat cancel·lada!: Al Parc Taulí t’obrim les portes a les visites guiades de Recerca de La Marató de TV3 670 378 Actualitat Parc Taulí

Ens hem vist obligats a cancel·lar aquesta activitat, en virtut de la recent Resolució per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2. Pròximament us informarem de les noves possibles noves dates.
Lamentem les molèsties

Més info: https://bit.ly/2vHJCON


Un any més, La Marató de TV3 ha programat un calendari de visites a diferents centres de recerca punters a Catalunya, amb projectes actius becats per La Fundació La Marató, amb l’objectiu que qualsevol ciutadà pugui conèixer els esmentats projectes de la mà dels propis investigadors. El Parc Taulí és un d’aquests centres, on els ciutadans podran venir a conèixer, de la mà del doctor Oriol Gasch i el seu equip, el projecte de prevenció de malalties infeccioses que va ser finançat amb més de 375.000 euros a l’edició de l’any 2017.

Fins al 18 de juny, la Fundació ha programat 46 visites en 14 centres de recerca punters a Catalunya, durant les quals els participants podran recórrer els laboratoris i les diferents àrees de treball on investigadors premiats per La Marató els explicaran com avancen en el coneixement, el diagnòstic i el tractament de les malalties estudiades. En aquesta edició, es descobriran avenços en el camp de les malalties del cor, la diabetis i l’obesitat, l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques o les malalties infeccioses.

Les visites al Parc Taulí estan programades per a les següents dates i horaris:

  • Dijous, 12 de març de 2020 – De 16 a 17.30 h
  • Dimecres, 18 de març de 2020 – D’11 a 12.30 h
  • Dimecres, 1 d’abril de 2020 – D’11 a 12.30 h

Les inscripcions a les visites són gratuïtes i es poden fer a través del web: http:www.tv3.cat/marato

La iniciativa “Visita la recerca de La Marató” va néixer el 2016 amb l’objectiu de visibilitzar i acostar als ciutadans la recerca que fan possible gràcies als seus donatius. La Marató, un projecte que, en 28 edicions, ha recaptat més de 197 milions d’euros, ha finançat 872 treballs d’investigació sobre un ampli grup de malalties, que ha implicat 8.000 investigadors de 1.369 equips de recerca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.