El Servei de Reumatologia del Parc Taulí promou una enquesta d’àmbit estatal per avaluar l’impacte del confinament en les dones amb osteoporosi

El Servei de Reumatologia del Parc Taulí promou una enquesta d’àmbit estatal per avaluar l’impacte del confinament en les dones amb osteoporosi 1080 608 Actualitat Parc Taulí

El doctor Enric Casado, reumatòleg del Parc Taulí, és el promotor principal de l’enquesta que s’ha llançat fa pocs dies, a tot l’Estat, amb l’objectiu de determinar quin és l’impacte del confinament per COVID-19 en la salut de les dones que pateixen osteoporosi i que es troben en tractament.

L’estudi s’emmarca en el projecte ECTO (Efecte del Confinament Temporal en pacients amb Osteoporosi), i compta amb l’aval científic de la Sociedad Española de Investigación Ósea y del Metabolismo Mineral (SEIOMM) i de l’Asociación Española para el Estudio de la Menopausia (AEEM). Al Parc Taulí també compta amb l’aprovació del Comitè d’Ètica Assistencial (CEA).

L’enquesta, que es triga menys de 5 minuts a respondre, és totalment anònima, es pot respondre mitjançant el següent enllaç: https://www.surveymonkey.com/r/ENCUESTAECTO

L’objectiu principal és avaluar l’impacte del confinament en dones amb osteoporosi sobre l’adherència i el grau de compliment del tractament antifractura, suplements de calci i vitamina D, i sobre els hàbits de vida (tabac, alcohol i dieta). També es vol valorar l’impacte del confinament sobre la salut mental, la salut global i sobre les caigudes de les dones amb osteoporosi.

1 comment
  • Bonilla Cristina

    Hola me han diagnosticado artrosis la doctora me a dicho que no se puede hacer nada más. Solo medicamento para aliviar el dolor. Quisiera saber si hay alguna forma de hacer que esta enfermedad no avance más o que se pudiera hacer más lento el proceso. Gracias.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.