El Parc Taulí obre una convocatòria externa de 5 beques formatives de postgrau d’Infermeria en Assistència al Malalt Crític associades a contracte laboral

El Parc Taulí obre una convocatòria externa de 5 beques formatives de postgrau d’Infermeria en Assistència al Malalt Crític associades a contracte laboral 1000 563 Actualitat Parc Taulí

El Parc Taulí ha obert una convocatòria externa, adreçada a professionals Infermeres, per al finançament de la totalitat de la matrícula del postgrau semipresencial ‘Assistència Integral al Malalt Crític amb patologia cardiovascular i/o respiratori’, organitzat per l’Institut d’Investigació i Innovació I3PT de la Fundació Parc Taulí, adscrit a l’Escola de Postgrau de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

La formació està adreçada a infermers/es que treballin o estiguin interessats en l’atenció directa del malalt crític adult, ja sigui en l’àmbit hospitalari (àrea urgències, emergències, reanimació, UCI) i/o en l’àmbit prehospitalari. El seu finançament està lligat a un compromís de contractació temporal i una permanència de vinculació professional amb la CSPT després de la data de finalització del curs, mínima de tres anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.