Consulta preliminar de mercat per a la implantació d’una nova intranet al Parc Taulí

Consulta preliminar de mercat per a la implantació d’una nova intranet al Parc Taulí 1080 721 Actualitat Parc Taulí

El Parc Taulí està immers en la transformació de la seva intranet i, per aquest motiu, es realitza aquesta Consulta Preliminar de Mercat per definir quina estructura de costos i sota quin cronograma aproximat s’hauria de plantejar una futura contractació d’un projecte de desenvolupament i implantació d’una intranet corporativa que substitueixi l’actual plataforma, de manera que resulti viable sota les condicions de qualitat i seguretat que es persegueixen.

La Intranet del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell és una plataforma de desenvolupament propi que està en funcionament des de l’any 1999 i que dóna servei als professionals del consorci i les seves entitats instrumentals (Sabadell Gent Gran Centre de Serveis, SA i Fundació Parc Taulí). Amb més de 20 anys de funcionament, la intranet del Parc Taulí és una eina que facilita la comunicació interna i la col·laboració entre els professionals. L’arrelament de la intranet i la seva utilització per part dels més de 4.000 professionals de la institució queda palesa amb una mitjana mensual de consultes superior a 500.000.

Durant el 2020 es va plantejar una revisió de l’arquitectura de continguts i es van realitzar prototips de baixa i alta fidelitat que representaven els canvis proposats quant a funcionalitats i disseny. En la següent fase de desenvolupament i implantació, es proposa assolir el canvi de plataforma tecnològica, cap a una plataforma de continguts més interactiva i versàtil i que faciliti el manteniment i l’actualització dels continguts per part dels professionals responsables de la seva publicació i optimitzi i millori les prestacions pròpies d’una intranet social i col·laborativa.

S’admetran presentacions de formularis en resposta a la Consulta Preliminar de Mercat fins al 12 de març de 2021. La presentació d’informes s’ha de fer arribar a l’adreça electrònica: contractaciopublica@tauli.cat

Al formulari han de quedar molt clars els conceptes pressupostats, a quin punt de l’objecte de la consulta donen resposta i la seva relació amb la planificació proposada del projecte.

Deixa un comentari

La teva adreça electrònica no es publicarà.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.