50 residents finalitzen la seva formació al Parc Taulí

50 residents finalitzen la seva formació al Parc Taulí 1080 608 Actualitat Parc Taulí

El passat dimecres 11 de maig es va celebrar l’acte de comiat dels residents que finalitzen la seva formació especialitzada al Parc Taulí. Dels 50 residents homenatjats, 40 son metges, set infermeres, una psicòloga i dues farmacèutiques.

En l’acte van estat acompanyats de professionals dels diferents serveis, de la directora assistencial, Rocío Cebrián, i de qui ha estat el cap d’Estudis des de l’any 2008, Eugenio Berlanga, que va anunciar la seva propera jubilació després de trenta-tres anys com a professional del Parc Taulí.

Com van coincidir a dir la Dra. Cebrián i el Dr. Berlanga a tots els residents, “el Parc Taulí, sempre us portarà al cor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.