La V Cursa Solidària ‘Sabadell Corre pels Nens i Nenes 2022’ recapta 18.065,06 € en benefici dels pacients pediàtrics pal·liatius i crònics complexos del Parc Taulí

La V Cursa Solidària ‘Sabadell Corre pels Nens i Nenes 2022’ recapta 18.065,06 € en benefici dels pacients pediàtrics pal·liatius i crònics complexos del Parc Taulí 1080 810 Actualitat Parc Taulí

Sota el lema ‘Sempre al teu costat’, es va celebrar el passat 29 de maig la cinquena edició de la Cursa Solidària ‘Sabadell Corre pels Nens i Nenes’ que va reunir més de 3.200 participants.

Els organitzadors han lliurat avui al Parc Taulí el xec amb els beneficis de la cursa, que es destinaran al projecte que té per objectiu millorar la qualitat de vida dels pacients pediàtrics pal·liatius i crònics complexos.


Sabadell Corre pels Nens i Nenes i la Corporació Sanitària Parc Taulí, han presentat avui en roda de premsa els resultats de la V Cursa Solidària ‘Sabadell Corre pels Nens i Nenes’ i la gran festa infantil celebrada el passat 29 de maig.

En la presentació de resultats d’avui han participat el director general del Parc Taulí, Joan Martí, l’organitzador de la cursa, Toni Valverde i la infermera de la Unitat del Pacient Crònic Complex i Atenció Pal·liativa Pediàtrica, Gemma Gómez.

El Dr. Joan Martí ha agraït al Toni Valverde la seva iniciativa, així com a l’equip de la Unitat “per la feina extraordinària que realitza”. També ha volgut destacar que “enguany està previst que es portin a terme les millores en la humanització dels espais de Pediatria, possibles gràcies a la recaptació obtinguda en una de les edicions anteriors”.

Per la seva banda, Toni Valverde ha centrat les seves paraules també en agrair “a totes les persones que van participar-hi, a entitats i comerços, al Parc Taulí, i als companys i companyes de l’organització per fer-ho possible una vegada més”. I també ha aprofitat per fer una crida a la ciutat: “Animo a que s’endeguin més iniciatives solidàries per poder ajudar a l’Hospital o a entitats que ho necessitin”.

La infermera Gemma Gómez, juntament amb la pediatra de la Unitat, Lucía Hernández, han posat de relleu la visibilitat que la Cursa i la festa han donat a aquests infants i famílies: “la màxima del nostre equip és omplir de qualitat els dies dels nostres infants, fet que es va complir el dia de la cursa”.

Com recordareu, els beneficis d’aquesta gran festa de la solidaritat a Sabadell aniran destinats a la millora de la qualitat de vida dels pacients pediàtrics que pateixen una malaltia crònica greu, i els que reben atenció pal·liativa, atesos per l’equip de professionals de la Unitat especialitzada en pacient complex i pal·liatiu pediàtric del Parc Taulí. En concret, està previst que es destinin a donar recolzament en àmbits com la teràpia ocupacional i la logopèdia.

El Parc Taulí un dels tres hospitals catalans que, des de l’any 2020, estan reconeguts i conformen la Xarxa d’Atenció Pal·liativa Pediàtrica Integral de Catalunya, en procés de desplegament per part del Servei Català de la Salut (CatSalut).

La recaptació de les quatre edicions de la cursa ‘Sabadell Corre pels Nens i Nenes’ dedicades a projectes vinculats als infants del Parc Taulí, ha superat els 120.000 €.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.