Benvinguda a la nova subdirectora assistencial del Parc Taulí, Paula Saludes

Benvinguda a la nova subdirectora assistencial del Parc Taulí, Paula Saludes 1080 577 Actualitat Parc Taulí

La Dra. Saludes es va incorporar ahir, 6 de setembre, com a nova subdirectora assistencial del Parc Taulí. LIicenciada en Medicina i Cirurgia General per la UAB l’any 2009, va realitzar al Parc Taulí l’especialització en Medicina Intensiva. La Dra. Saludes ha estat treballant a l’Hospital HM Nou Delfos, primer com a coordinadora del Servei de Cures Intensives i Unitat Coronària, i des del 2020 com a directora mèdica.

Les funcions directives de la Dra. Saludes abordaran dos àmbits: els Serveis Transversals (Àrea de Crítics, Farmàcia, Laboratori, Patologia, Radiologia, Medicina Nuclear, Rehabilitació i Urgències) i les especialitats quirúrgiques. Aquesta darrera funció la duia a terme el Dr. Salvador Navarro, recentment nomenat degà de la Facultat de Medicina de la UAB. El Dr. Navarro continuarà vinculat al Parc Taulí amb la missió d’assessorar la Direcció en matèria de cirurgia d’alta complexitat i pacient politraumàtic.

Agraïm al Dr. Navarro l’excel·lent tasca assistencial al capdavant de la Direcció d’àrea de les Especialitats Quirúrgiques i desitgem molta sort a la Dra. Saludes en aquesta nova etapa a la nostra institució.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.