L’equip del Servei de Neurocirurgia del Parc Taulí es consolida amb la incorporació de tres professionals

L’equip del Servei de Neurocirurgia del Parc Taulí es consolida amb la incorporació de tres professionals 1080 577 Actualitat Parc Taulí

El Servei de Neurocirurgia del Parc Taulí va començar a funcionar com a servei propi l’1de juny de 2021, una vegada finalitzada l’assistència neuroquirúrgica que es portava a terme de manera coordinada amb Mútua Terrassa. Recentment, s’han incorporat tres professionals que completen un equip de set neurocirurgians, consolidant i ampliant l’activitat assistencial del servei.

Les principals patologies que s’aborden a neurocirurgia inclouen la patologia tumoral (cranial i espinal), els casos politraumàtics, la patologia degenerativa de la columna, les hidrocefàlies, patologia de la circulació del líquid cefalorraquidi, la neurocirurgia pediàtrica i la neurocirurgia vascular.

Amb les noves incorporacions de professionals s’amplia la cartera de serveis oferint la cirurgia endonasal de base de crani i tècniques de columna mínimament invasives per al tractament del dolor. Així mateix,  augmenten també les exploracions funcionals de circulació de líquid cefaloraquidi. Amb aquests procediments es dona resposta més àgil a la demanda de la població i permetrà reduir les llistes d’espera.

El Servei de Neurocirurgia treballa en estreta col·laboració amb altres serveis de l’hospital, com cirurgia maxil·lofacial, per als casos de malformacions craniofacials greus (craniosinostosi complexes), el servei de neuroradiologia intervencionista, per als casos de neurocirugia vascular, o la unitat de patologia de raquis, entre d’altres. És de destacar, també, la col·laboració amb el Laboratori 3D per a la planificació quirúrgica, des d’on ja han realitzat tres pròtesis cranials a mida.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.