Dolors Costa Sampere, nova presidenta del Parc Taulí

Dolors Costa Sampere, nova presidenta del Parc Taulí 1080 855 Actualitat Parc Taulí

Dolors Costa Sampere ha rebut avui la confiança del Consell de Govern del Parc Taulí com a nova presidenta de la institució, després que el passat 5 desembre va ser nomenada pel conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Manel Balcells, per ocupar aquest càrrec.

El Parc Taulí tenia vacant la presidència del seu Consell de Govern des del passat mes de juliol, quan Mariona Creus, que ocupava el càrrec des de 2020, va traspassar inesperadament.

Dolors Costa es va formar com a infermera a l’Escola Epione de Sabadell, i com a llevadora a l’Hospital Clínic de Barcelona. També va estar vinculada professionalment al Parc Taulí durant sis anys com a infermera i llevadora. Posteriorment, va realizar formació de mestratge en gestió i lideratge de serveis d’infermeria i ha estat professora associada a l’ Escola d’Infermeria i a la Unitat Docent de Llevadores de Catalunya de la Universitat de Barcelona. Va presidir l’Associació Catalana de Llevadores entre 1991 i 2002.

En l’àmbit professional ha desenvolupat diverses funcions directives com a responsable d’Atenció Materno-Infantil i d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva de l’Institut Català de la Salut i com a directora adjunta a la Direcció General de Planificació i Avaluació del Departament de Salut. Representant en diverses societats científiques i ONG, té una àmplia activitat docent i investigadora i ha participat en més de 30 publicacions.

Benvinguda al Parc Taulí!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.