Agraïment de la Direcció i del Comitè Executiu de Crisi als professionals del Parc Taulí

Agraïment de la Direcció i del Comitè Executiu de Crisi als professionals del Parc Taulí 1080 608 Actualitat Parc Taulí

Sens dubte, el Parc Taulí afronta el major repte de la seva història, davant la gestió d’una situació del tot extraordinària que ens obliga a adaptar recursos i infraestructures a les necessitats dels ciutadans als quals donem servei.

Però és evident que el principal i més valuós recurs amb què comptem són aquelles persones que, dia a dia, amb el seu compromís, dedicació i professionalitat, s’aboquen a la tasca que porten a terme per fer front a aquesta pandèmia.

És per aquest motiu que el Parc Taulí vol expressar el seu agraïment i reconeixement als professionals de tots i cadascun dels àmbits i col lectius que fan possible que, un dia més, seguim dempeus i amb esperança.

Equips assistencials – de facultatius i d’infermeria-, treballadores socials, personal de neteja, manteniment i projectes d’obra, cuina, administratius, personal d’admissions, personal de sistemes d’informació, tècnics, enginyers, personal de suport i extern, que ens ajuda cada dia en les diferents tasques essencials per afrontar el dia a dia, a totes i a tots, GRÀCIES i ÀNIMS PELS DIES QUE TENIM PER ENDAVANT!

Modesto Custodio, President del Parc Taulí

Joan Martí, Director general

Salvador Navarro, Comitè Executiu de Crisi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.