El Parc Taulí i Sabadell Gent Gran reben el distintiu ‘EMPRESA PRO’ en el marc de la ‘SBD Fira PRO: Formació i Treball’

El Parc Taulí i Sabadell Gent Gran reben el distintiu ‘EMPRESA PRO’ en el marc de la ‘SBD Fira PRO: Formació i Treball’ 1080 608 Actualitat Parc Taulí

SBD Fira PRO: Formació i Treball se celebra a Fira Sabadell els dies 2, 3 i 4 de març organitzada per l’Ajuntament de Sabadell amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. 

El Parc Taulí ha participat en aquest esdeveniment amb un estand informatiu el dijous 2 de març, de 16 a h 19.30 h, on s’han realitzat entrevistes programades per a la captació de professionals per als àmbits de cuina, atenció a la gent gran i serveis de neteja. Al voltant de 40 persones han estat entrevistades per professionals de Recursos Humans, amb una bona acollida per part dels entrevistats   que es van interessar per conèixer les nostres ofertes professionals.

D’altra banda, l’adjunta a la Direcció d’Infermeria, Carme Quiñoa, va oferir una xerrada el dijous 2 de març i el divendres 3 de març, on va parlar dels serveis d’atenció a les persones, amb la finalitat que els estudiants explorin les possibilitats en salut com a una oportunitat per aquells que connecten amb aquestes professions. Quiñoa va explicar la seva experiència personal després de 25 anys treballant en aquest àmbit sanitari, i es va centrar en la cura de la salut com a valor professional que aportem a la societat, així com en els requisits necessaris per treballar en salut.

El Parc Taulí i Sabadell Gent Gran han rebut el distintiu ‘EMPRESA PRO’ com a empreses col·laboradores en la formació de professionals. L’acte de lliurament d’aquest reconeixement va tenir ahir dijous 2 de març, a les 16 h, a l’auditori de Fira Sabadell i va comptar amb la participació de l’alcaldessa de Sabadell i la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu de Sabadell, Montse González.

La Fira està oberta a tothom que hagi de triar estudis amb necessitat d’orientació, també per aquelles persones que vulguin saber quins estudis poden continuar cursant per créixer professionalment, o bé perquè estiguin ara mateix en un procés de recerca de feina i vulguin presentar la seva candidatura a una empresa. Durant els tres dies s’han programat xerrades, demostracions d’oficis i activitats interactives per a vincular les professions amb la formació i la recerca de feina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.