‘El Mago Pop’ presenta la nova decoració de la planta de Pediatria del Parc Taulí

‘El Mago Pop’ presenta la nova decoració de la planta de Pediatria del Parc Taulí 1080 721 Actualitat Parc Taulí

El Parc Taulí ha celebrat aquest matí l’acte d’inauguració de la nova decoració de la planta d’hospitalització pediàtrica.  Els nens i nenes de la 3a planta de l’edifici Ripoll se submergiran en un fons marí de fantasia ple de peixos que els acompanyaran durant la seva estada. Aquest projecte ha estat possible gràcies a Una Onada de Petits Somriures, que ha anat transformant els espais pediàtrics del Parc Taulí en llocs més acollidors per als infants i per a les seves famílies.

A l’acte hi ha participat la presidenta del Parc Taulí, Dolors Costa; el director d’Atenció a la Dona i l’Infant, Bernardo Núñez; la voluntària d’Una Onada de Petits Somriures, Mariona Bombardó; i l’Antonio Díaz, ‘El Mago Pop’.

En la inauguració, la presidenta de la Institució, Dolors Costa, ha agraït la col·laboració de totes les persones que han fet realitat “un projecte que es va iniciar el 2017 i que ha transformat la planta en un fons marí, creant un espai ple de màgia”. La presidenta ha destacat que “aquestes accions solidàries són una mostra del compromís de la ciutadania amb el Parc Taulí”.

Per la seva banda, el director d’Atenció a la Dona i a l’Infant, Bernardo Núñez, ha explicat que “la transformació d’aquest espai, en un lloc més acollidor, és molt important per a la recuperació dels pacients. I, també, per als professionals perquè millora el seu entorn laboral”.

La voluntària d’Una Onada de Petits Somriures, Mariona Bombardó, ha recordat molt emocionada els inicis del projecte i ha volgut reconèixer la gran feina que fan els professionals que treballen al Parc Taulí.

Per acabar, l’Antonio Díaz, “El Mago Pop” també ha agraït la feina de tots els professionals i dels voluntaris del Parc Taulí. I ha definit la decoració de la nova planta d’hospitalització pediàtrica com “una il·lusió preciosa i inspiradora”.

Acabada la inauguració, les nenes i els nens hospitalitzats a la planta pediàtrica han rebut la visita sorpresa de El Mago Pop. Tots han pogut gaudir d’una estona amb el mag català més internacional i, fins i tot, han compartit una estona de jocs.

Onada de Petits Somriures

El Fons Marí de la planta d’hospitalització pediàtrica forma part del projecte impulsat des del 2017 al Parc Taulí ‘Una Onada de Petits Somriures’, i en el que han participat treballadors del centre, societat civil i diferents entitats i associacions de la ciutat i del territori.

Aquest projecte va néixer amb la voluntat de transformar els espais d’atenció pediàtrica, en entorns més acollidors, més confortables i més familiars per a les nenes i els nens, així com per a la seva família i per als professionals assistencials.

Les diferents activitats organitzades pels voluntaris i les entitats col·laboradores que s’han fet durant aquests anys com: la donació de la III edició de la cursa solidària ‘Sabadell corre pels Nens’; l’edició del llibre Cala Somriure, de la Mariona Bombardó o les donacions de la ciutadania amb les guardioles solidàries, ha recaptat 157.409,61€ per fer realitat la transformació d’aquest espai pediàtric.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.