Cristina Melero Teruel, nova directora de Gestió de Recursos Humans del Parc Taulí

Cristina Melero Teruel, nova directora de Gestió de Recursos Humans del Parc Taulí 1080 809 Actualitat Parc Taulí

Cristina Melero és Diplomada en Relacions Laborals i Llicenciada en Psicologia amb doble menció (clínica i organitzacional), i ha desenvolupat la seva vida professional conjugant les vessants assistencial i de recursos humans. És Psicòloga General Sanitària i màster en Neuropsicologia clínica amb acreditació d’expertesa a nivell nacional. Acreditada en Psicologia d’emergències i en Psicologia Coaching. Màster en Formació del professorat, Postgrau de Desenvolupament del Talent a les organitzacions, i actualment cursant els màsters en Administració i Direcció d’empreses, i en Direcció de Recursos Humans.

Va incorporar-se al Taulí fa 17 anys, com a alumna de pràctiques de la seva primera carrera universitària, i des d’aleshores fins al seu actual nomenament ha treballat en diverses posicions i àrees competencials de Recursos Humans, mostrant un compromís ferri envers els reptes i la transformació de l’àmbit, així com en general amb la institució, que considera casa seva.

La Direcció de Gestió de Recursos Humans aglutina totes les funcions relacionades amb el compliment normatiu, la contractació, les retribucions i la resta d’obligacions tant des del punt de vista legal com d’aplicació de Conveni, per tal d’assegurar la continuïtat de les operacions que fins ara es realitzaven al departament, de manera que, paral·lelament, aquest pugui fer créixer i consolidar l’àrea de desenvolupament i talent, sota la nova Direcció de Persones.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.