EL CAP Can Rull promociona activitats comunitàries en el marc de la XXIV Setmana Sense Fum

EL CAP Can Rull promociona activitats comunitàries en el marc de la XXIV Setmana Sense Fum 1080 512 Actualitat Parc Taulí

L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac. La setmana Sense Fum és una de les eines amb què cada any fem realitat el nostre compromís per promoure conductes saludables, tant per a infants i adolescents, com per a persones adultes.

Des de l’àrea d’atenció primària, es prioritza la implementació d’activitats grupals i comunitàries centrades en la promoció de la salut, establint sinergies amb altres entitats, així com membres de la comunitat i territori. En col·laboració amb el Departament de Salut de l’Ajuntament de Sabadell, l’EAP de Sabadell 4B participa el 30 i 31 de maig en un taller d’educació sanitària per infants de 5è i 6è de l’Escola Can Rull sobre les conseqüències nocives del consum de tabac. L’activitat s’ha realitzat a les instal·lacions de la Biblioteca de Ponent de Sabadell.

En aquest context, en els propers mesos, també s’impulsa un grup de deshabituació tabàquica per les persones de Sabadell 4B, liderat per l’equip d’infermeria i en col·laboració amb la Referent de Benestar Emocional i Salut Comunitària.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.