Sabadell Gent Gran aposta per potenciar les relacions intergeneracionals

Sabadell Gent Gran aposta per potenciar les relacions intergeneracionals 1000 428 Actualitat Parc Taulí

Durant les últimes setmanes els alumnes de 2n curs del cicle formatiu “Atenció a persones en situació de dependència” del Grau Mig de l’Institut Jaume Viladoms de Sabadell, han realitzat un seguit d’activitats amb els residents de Sabadell Gent Gran.

S’han realitzat 5 sessions amb 10 tallers diferents, treballant diversos objectius a través d’activitats com: psicomotricitat, activitats amb música, treballs manuals, història de vida i teràpia d’orientació a la realitat. Aquestes activitats han estat conduïdes per l’alumnat i supervisades pels professionals de Sabadell Gent Gran, Amanda Quesada, terapeuta ocupacional, i M. Victòria Martí, animadora sociocultural.

Aquestes activitats col·laboratives han beneficiat tant les àvies i els avis, que han participat molt activament en les sessions; com els mateixos alumnes que han pogut compartir vivències i posar en pràctica l’après a l’institut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.