El Parc Taulí estrena nou espai per a les consultes externes i l’hospital de dia de pediatria

El Parc Taulí estrena nou espai per a les consultes externes i l’hospital de dia de pediatria 1000 750 Actualitat Parc Taulí

El Parc Taulí ha estrenat aquest matí el nou espai per a les consultes externes i l’hospital de dia de pediatria. Ara, l’atenció pediàtrica es realitzarà en un espai dedicat, únicament, a l’assistència dels infants i dels adolescents, ubicat al costat del Centre Quirúrgic Ambulatori (CQA) i del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP).

 

El nou espai de 1.200m2, dedicat a l’atenció ambulatòria pediàtrica, tindrà 35 consultoris, durant els primers dies estaran en funcionament 27. L’hospital de dia tindrà 5 habitacions i una sala compartida amb 6 zones individuals on es realitzaran diferents proves diagnòstiques i terapèutiques.

 

Aquest canvi d’ubicació forma part del pla estratègic del Parc Taulí per millorar l’assistència als pacients i posicionar l’hospital com a centre especialitzat i de referència en pediatria a Catalunya.

 

El director del servei de medicina pediàtrica, Luís Renter, ha destacat “l’ús exclusiu per a l’atenció pediàtrica” de les noves instal·lacions. “Fem un pas més endavant per diferenciar els espais pediàtrics i d’adults per millorar l’assistència i l’entorn, tant per als nens i les nenes i els seus familiars, com per als professionals”, ha insistit.

En aquestes noves consultes també s’atendran alguns dels pacients complexos crònics pediàtrics. Així com visites per l’equip d’infermeria pediàtrica i d’educació nutricional i diabetològica.

 

El Parc Taulí té diferents especialitats  pediàtriques que farà visites en aquest nou espai: cirurgia pediàtrica, genètica, pneumologia i al·lergologia, neurologia, gastroenterologia i hepatologia, endocrinologia, cardiologia, reumatologia, infectologia, hematologia, i  nefrologia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.