Premios TOP 20

El Parc Taulí distingit amb el Premio Hospitales TOP 20 per la seva àrea de pediatria i per l’atenció al pacient crític

El Parc Taulí distingit amb el Premio Hospitales TOP 20 per la seva àrea de pediatria i per l’atenció al pacient crític 1080 608 Actualitat Parc Taulí

El Parc Taulí ha estat distingit amb el Premio TOP20 en la categoria d’àrea de pediatria pel seu Servei de Medicina Pediàtrica i en la categoria d’atenció al pacient crític pel seu Servei de Medicina Intensiva.

El director del Servei de Medicina Pediàtrica, Luís Renter, i la cap de secció del Servei de Medicina Intensiva, Marina Garcia de Acilu, han recollit els premis en representació dels professionals assistencials que hi treballen i que han fet possible aconseguir aquest premi.

En aquesta edició s’havia introduït per primera vegada l’àrea de pediatria com a unitat per avaluar.

Els premis TOP 20 els convoca l’empresa en estudis de mercat sanitari IQVIA i distingeix als centres que presenten els millors indicadors de qualitat, bon funcionament, eficiència i bones pràctiques sanitàries. Aquest programa de reconeixements està basat en indicadors objectius obtinguts a partir de dades que es registren de manera rutinària i en els quals participen hospitals públics i privats de manera gratuïta, voluntària i anònima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.