Decoració Nada CE Pediatria

Les consultes externes de pediatria s’engalanen per Nadal

Les consultes externes de pediatria s’engalanen per Nadal 1000 667 Actualitat Parc Taulí

El Parc Taulí continua engalanant-se per donar la benvinguda al Nadal. Els nens i les nenes que han hagut d’anar a les consultes externes del Parc Taulí han vist com s’han convertit en un carreró del Pol Nord amb una bústia per poder enviar la carta al Pare Noel o els Reis d’Orient; fanals nevats, estrelles polars, rens, un trineu ple de regals i el Tió de Nadal, que avui ja havia començat a menjar mandarina.

Amb aquesta decoració, els professionals del Parc Taulí col·laboren amb la màgia del Nadal, després de l’encesa de llums de l’Arbre de Nadal, per oferir una estada més agradable a infants, joves i acompanyants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.