L’Ambaixador Reial i jugadors del primer equip del Barça visiten el Parc Taulí

L’Ambaixador Reial i jugadors del primer equip del Barça visiten el Parc Taulí 1080 720 Actualitat Parc Taulí

Aquest dimarts ha estat un dia molt especial i ple d’emocions a l’Hospital de Dia i la planta de Pediatria del Parc Taulí. Els més petits han rebut la visita de l’Ambaixador Reial que, en conjunt amb la presidenta del Parc Taulí, Dolors Costa, s’ha passejat per les diferents habitacions, recollint els desitjos i les cartes adreçades als Reis Mags d’Orient. Els nens i les nenes han pogut parlar una estona amb ell i li han avançat quines són les seves peticions per a Ses Majestats.

L’Ambaixador ha tranquil·litzat els més petits, que han de passar la nit de reis a l’hospital,  recordant que els Reis Mags visitaran totes les cases i llocs on hi siguin els nens i les nenes que s’han portat bé aquest any.

Així mateix, també hem rebut la visita de l’Oriol Romeu, el Fermín López i l’Ander Astralaga, jugadors del primer equip del Futbol Club Barcelona. Els jugadors han signat postals, han repartit una bossa amb obsequis de la Fundació Barça i s’han fet fotografies amb els nens i joves ingressats i les seves famílies. També han visitat els pacients ingressats a la Unitat de Crisi d’Adolescents (UCA).

Estem molt contents i agraïts per les visites que, sens dubte, han omplert d’il·lusió els passadissos de l’Hospital!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.