Unitat Genoll Parc Taulí

El Parc Taulí és el primer hospital de l’Estat que ha obtingut l’acreditació de la Sociedad Española de la Rodilla per ser centre formador de cirurgia de genoll

El Parc Taulí és el primer hospital de l’Estat que ha obtingut l’acreditació de la Sociedad Española de la Rodilla per ser centre formador de cirurgia de genoll 1080 720 Actualitat Parc Taulí

La Unitat de Genoll del Parc Taulí ha obtingut l’acreditació de la Sociedad Española de la Rodilla (SEROD) per ser centre formador de cirurgia de genoll. D’aquesta manera, el Parc Taulí es converteix en el primer hospital d’España acreditat per poder formar professionals i residents en les diferents tècniques quirúrgiques relacionades amb el genoll.

Aquesta distinció és un reconeixement a l’excel·lència i la qualitat assistencial dels professionals del Servei de Cirurgia Ortopèdia i Traumatològica del Parc Taulí.

El cap de secció de la Unitat de Genoll del Parc Taulí, Christian Yela, ha assegurat que “la catalogació com a centre formador permetrà que altres residents de l’Estat espanyol puguin venir a formar-se al Parc Taulí en qualsevol tècnica que fem com l’artroscòpia, la cirurgia protèsica o en qualsevol intervenció de genoll”.

Com a centre formador, el Parc Taulí formarà part del pla de formatiu de la Sociedad Española de Rodilla 2.1.2, on dos residents de diferents hospitals de l’Estat van a una ciutat i visiten dos centres per veure i aprendre tècniques dels diferents equips.

Amb aquest nou pas, el Parc Taulí es continua consolidant com a centre assistencial de referència a Catalunya i a l’Estat espanyol.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.