El Parc Taulí lamenta la mort de la infermera Dolors Llorens Basses

El Parc Taulí lamenta la mort de la infermera Dolors Llorens Basses 356 347 Actualitat Parc Taulí

El Parc Taulí lamenta el decés de la Dolors Llorens Basses, infermera reconeguda amb la medalla Josep Trueta al mèrit sanitari.

Dolors Llorens va treballar com a Infermera supervisora, Cap d’àrea i Directora d’Infermeria del Parc Taulí del 1982 al 1993. Després, va ser Directora d’Infermera de l’Hospital de Sant Pau del 1993 al 2005 i Directora d’Infermera de la Xarxa Assistencial Althaia de Manresa, del 2005 al 2015.

Dolors Llorens era infermera i postgraduada en anestèsia i reanimació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Postgrau de Qualitat Assistencial per la Fundació Avedis Donavediam, Màster en Direcció i Administració d’institucions Sanitàries per la UAB, Postgrau de gestió clínica Universitat Pompeu i Fabra i de Direcció per processos ESADE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.