Comitè Organitzador Congrés

El Parc Taulí organitzarà el XIII Congrés de la Societat Catalana-Balear de Cures Pal·liatives (SCBCP)

El Parc Taulí organitzarà el XIII Congrés de la Societat Catalana-Balear de Cures Pal·liatives (SCBCP) 1080 810 Actualitat Parc Taulí

La Societat Catalana-Balear de Cures de Pal·liatives (SCBCP) ha encarregat a la Unitat de Cures Pal·liatives del Parc Taulí l’organització del XIII Congrés de la Societat. Sabadell agafa el relleu d’Igualada, on es va celebrar el darrer congrés.

El passat 22 de febrer es va fer la primera reunió del comitè organitzador i el comitè científic per donar el tret de sortida a l’organització.

El comitè organitzador està format per Montserrat López Postigo (CCSPT); Teresa Ribot Berenguer (CCSPT); Ana Sánchez Padilla (Atenció Primària Sabadell); Vicente Serna Berna (CCSPT); Marta Miralpeix Monclús (CCSPT); Xavier Costa Nebot (Pades Cornellà); Rosa Garcia Domínguez (CCSPT); Isidre Grimau Malet (CCSPT); Pedro Cano Desandes (CCSPT); Carme  Quiñoa Salanova (CCSPT); Auxi Gil Rey  (CCSPT).

El Parc Taulí disposa d’atenció pal·liativa des de l’any 1990. Aquest és un servei integral que es dona durant l’hospitalització del pacient com a consultes externes i a l’atenció domiciliària d’adults i pediàtrica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.