Cursa Sabadell Corre pels Nens i les Nenes

La Cursa ‘Sabadell Corre pels Nens i les Nenes 2024’ es farà en benefici del projecte ‘Com a Casa’ de renovació de l’espai neonatal del Parc Taulí

La Cursa ‘Sabadell Corre pels Nens i les Nenes 2024’ es farà en benefici del projecte ‘Com a Casa’ de renovació de l’espai neonatal del Parc Taulí 1000 750 Actualitat Parc Taulí

La Cursa solidària ‘Sabadell Corre pels Nens i les Nenes’ celebrarà la seva 7a edició diumenge 16 de juny. Aquest matí s’ha donat a conèixer la data durant la roda de premsa de presentació celebrada al Parc Taulí. L’acte ha comptat amb la participació de la presidenta del Parc Taulí, Dolors Costa; l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés;  l’organitzador de la Cursa i impulsor de ‘Sabadell Corre pels Nens i Nenes’, Toni Valverde; i la coordinadora de la Unitat de Neonatologia i l’UCI Neonatal del Parc Taulí, Mònica Domingo.

La presidenta del Parc Taulí, Dolors Costa, ha mostrat el seu agraïment a l’organitzador de la cursa i als voluntaris i ha assegurat que “aquesta cursa és una tradició en la nostra ciutat. És més que una cursa, és una jornada solidària, familiar i festiva. Un dia en què els joves i els infants omplen el parc i es demostra que Sabadell és una ciutat solidària”.

L’organitzador de la cursa, Toni Valverde ha explicat que en aquesta edició hi haurà algunes modificacions “per la situació de sequera no hi haurà festa de l’escuma, però estem treballant per oferir una alternativa i també hi haurà novetats, com activitat de karate”. Amb aquests canvis es vol augmentar el nombre de participants i superar els 5.000 participants, com ja va passar abans de la pandèmia.

Per la seva banda, la coordinadora de la Unitat de Neonatologia, Mònica Domingo, ha manifestat la seva satisfacció perquè la finalitat de la cursa sigui pel projecte ‘Com a Casa’ de renovació de l’espai neonatal perquè “l’ingrés d’un nounat és un factor molt estressant que interfereix en la capacitat parental. Des del Parc Taulí treballem per promoure el vincle afectiu amb el nounat, tot i l’ingrés. Per facilitar a les famílies aquest procés, els volem oferir un espai multifuncional, amable, càlid, lluminós, confortable que ofereixi les comoditats necessàries, com a casa. Tot per millorar la seva estada i la recuperació de l’infant”. El Parc Taulí és un hospital d’alta complexitat on cada any hi ha uns 2.000 parts, dels quals 250 nadons requereixen l’ingrés a la Unitat Neonatal.

Seguint aquesta línia, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha tancat la presentació agraint al Toni el seu compromís i la seva dedicació amb la ciutat i el Parc Taulí perquè “el Taulí està i és Sabadell”. Per això, ha animat a totes les ciutadanes i els ciutadans a participar en la 7a edició de la cursa ‘Sabadell Corre pels Nens i les Nenes’.

Com en les edicions anteriors, el dia de la convocatòria serà una gran festa infantil i familiar amb moltes activitats que es desplegaran en els diferents espais del parc del Taulí, on tindrà lloc la sortida i l’arribada de la cursa, que es podrà fer corrents, a peu o en cadira de rodes. Les inscripcions en línia ja estan obertes a correpelsnensilesnenes.cat.

Les sis edicions anteriors d’aquesta cursa han batut sempre rècord d’inscripcions, i ja sumen més 160.000 euros de recaptació, que s’han destinat a diferents projectes solidaris, sempre vinculats als infants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.