Vet Aquí Sabadell 2024

El Festival de contes ‘Vet aquí Sabadell’ al Parc Taulí

El Festival de contes ‘Vet aquí Sabadell’ al Parc Taulí 1000 667 Actualitat Parc Taulí

La 9ª edició del Festival de Contes ‘Vet aquí Sabadell’ ha donat l’esperat tret de sortida a la planta d’hospitalització pediàtrica del Parc Taulí.

Les nenes i els nens ingressats han pogut gaudir dels contes Amb bogeria  de Émile Jadoul; Un poco perdido de Chris Haughton i L’Ànec Emmurriat  de Joyce Dunbar i Petr Horacek, que ha llegit la narradora, Susagna Navó, de l’Associació Caravàs.

El Vet Aquí Sabadell es celebra del 9 al 13 de maig a la ciutat de Sabadell. Aquest festival de contes, impulsat per l’Associació Caravàs, ha organitzat diferents activitats relacionades amb la narració oral i per a tots els públics, des dels més petits fins als més grans.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.