Equip Unitat Cirurgia Bariàtrica

La Unitat de Cirurgia bariàtrica del Parc Taulí acreditada com a centre d’excel·lència per la Sociedad Española de Cirugía de la Obesidad

La Unitat de Cirurgia bariàtrica del Parc Taulí acreditada com a centre d’excel·lència per la Sociedad Española de Cirugía de la Obesidad 1000 667 Actualitat Parc Taulí

La Unitat de Cirurgia bariàtrica del Parc Taulí ha estat acreditada com a centre d’excel·lència per la Sociedad Española de Cirugía de la Obesidad (SECO) en reconeixement de la tasca que desenvolupa aquesta unitat.

 

Amb aquesta distinció, el Parc Taulí es converteix en el segon centre a Catalunya reconegut per la SECO, ja que registra un volum d’activitat quirúrgica molt per sobre  dels 75 casos anuals de cirurgia bariàtrica que estableix aquest nivell d’acreditació. En concret, es fan més de 100 intervencions a l’any, amb un abordatge mínimament invasiu -70% robòtic i 30% laparoscòpic-.

 

La Unitat de Cirurgia Bariàtrica del Parc Taulí es va crear el 2007 amb un equip multidisciplinari format per endocrinòlegs, cirurgians, nutricionistes, psicòlegs, psiquiatres, pneumòlegs, anestesistes, endoscopistes i fisioterapeutes, on sempre s’ha prioritzat la qualitat assistencial.

 

El cap de secció, el Dr. Alexis Luna, assegura que “l’augment progressiu de l’activitat ens ha permès assolir uns resultats d’excel·lència, sempre preservant la seguretat del pacient”.

 

La distinció per part de la Sociedad Española de Cirugía de la Obesidad (SECO) com a Centre d’Excel·lència-Unitat de Cirurgia Bariàtrica Avançada “acredita la nostra trajectòria i el treball fet. Estem molt orgullosos perquè només cinc centres estatals han obtingut aquesta categoria. Demostra l’alt nivell d’organització de la Unitat i de la tecnologia de l’hospital per poder fer cirurgia d’alta complexitat”, apunta el Dr. Luna.

 

L’objectiu de la Unitat és continuar treballant en aquesta línia per mantenir l’excel·lència, en l’àmbit assistencial, i continuar aportant innovació i recerca.

Equip Unitat Cirurgia Bariàtrica
1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.