L’Hospitalització a Domicili es fa gran

300 474 Eva A. Sánchez Martos

En els pròxims dies farem 21 anys d’assistència continuada com a Hospitalització a Domicili.

Encara que per a molts de nosaltres sembla que va ser ahir quan la direcció del nostre hospital va apostar per la creació d’una alternativa a la assistència convencional, han passat moltes coses en aquest anys.

 

Sempre endavant. Ampliant serveis. Fent visible la nostra funció en el domicili de la persona malalta. Dúctils a les necessitats de l’hospital,  com si d’un metall preciós es tractes.

Durant aquest anys han estat els pacient els que ens han ajudat a seguir endavant amb el seu reconeixement. Mitjançant cartes d’agraïment, demanant l’ingrés o col·laborant en estudis sobre la qualitat  assistencial dels nostres serveis com el que van fer en el nostre hospital fa dos anys.

 

Ara és Cat Salut qui ha valorat la nostra feina i la de les 26 unitats d’Hospitalització a Domicili que funcionen a Catalunya.

 

En el nostre hospital estem creixent en serveis i en personal.

Alba

Alba

 

Fa mesos que aquestes infermeres s’han incorporat de forma continuada al nostre servei.

Judit

Unes grans professionals amb els quals continuar creixent en el nostre objectiu d’atendre a les persones malaltes amb un alt grau de qualitat assistencial.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

??????

Aviat s’incorporarà un altre metge.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ara passarem a atendre 60 pacients aguts i donarem suport a la unitat d’oncologia amb la retirada i administració de quimioteràpia en el domicili del pacient. Treballem en la continuïtat assistencial del pacient crònic complexe per fer l’ingres en la nostra unitat directament des de l’Atenció Primaria sense que el pacient s’hagi de moure  de casa.

Estem en temps difícils per a tothom amb la pandèmia del SaRS CoV-2 però en la HaD som a punt.

Eva A. Sánchez Martos

Graduada en Infermeria per la UAB. Tinc un Màster en Cardiologia i un altre en Cirurgia Vascular per la UB. M'he format com a investigadora en l' I.I..S. I.Carlos III i he liderat molts projectes de recerca com l'estudi EMIRTHAD sobre l’incompliment terapèutic. Porto trenta anys millorant com a infermera. Fa vint anys que vaig ajudar al naixement de la Hospitalització a Domicili al Parc Taulí.

Totes les entrades de: Eva A. Sánchez Martos
1 comentari
  • Margarida Forrellad Vives

    Quina gran satisfacció poder veure la evolució de la Hospitalització Domiciliària!.
    Realment quan apotavem per ella no anàvem gens equivocades, sabíem què teníem un GRAN POTENCIAL. Ara s’està demostrant. Gràcies als professionals i també als malalts què han fet possible què sigui així. ENDAVANT!!!!

Deixar una resposta

El teu compte de correu no es publicarà.