Es gradua la 8a promoció d’estudiants de Medicina de la Unitat Docent del Parc Taulí

8a promoció d'estudiants de Medicina de la Unitat Docent del Parc Taulí

Els 48 estudiants de la promoció 2013-2019 van fer el Jurament Hipocràtic el passat divendres 14 de juny a Fira Sabadell, envoltats de familiars, amics i professors. Es tracta de la 8a promoció d’aquesta Unitat Docent, que el passat mes de novembre va celebrar el seu 10è aniversari, i on ja s’han titulat un total de 316 alumnes.

L’acte de divendres va estar presidit per l’alcalde de Sabadell en funcions, Maties Serracant, el degà de la Facultat de Medicina de la UAB, Vicent Fonollosa, el president del Parc Taulí, Modesto Custodio, la secretària de la Unitat Docent, Caridad Pontes, i els padrins de la promoció, Ma Rosa Bella i Salvador Navarro.

La del Parc Taulí és una de les sis Unitats Docents de què disposa la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), juntament amb les dels hospitals Sant Pau, Vall d’Hebron, Germans Trias i Pujol i el Parc de Salut Mar, i en les quals els alumnes cursen els estudis de Medicina de 3r a 6è curs. El 1r i el 2n curs sempre s’imparteixen a la Unitat Docent Ciències Mèdiques Bàsiques ubicada a Bellaterra.

Excel·lents resultats dels estudiants de la Unitat Docent del Parc Taulí


És de destacar que totes les promocions d’estudiants del Parc Taulí han obtingut uns resultats excel·lents en les convocatòries MIR. També és destacar que, fins ara, un 18% dels titulats s’han quedat al Parc Taulí a fer la residència.

Molt orgullosos de les 8 promocions i dels ja 316 titulats en Medicina al Parc Taulí!

Moltes felicitats a totes i a tots, i els nostres millors desitjos!