El Parc Taulí inicia el proper dimarts, 14 de setembre, l’administració de la tercera dosi de la vacunació contra la covid a persones immunodeprimides

El Parc Taulí inicia el proper dimarts, 14 de setembre, l’administració de la tercera dosi de la vacunació contra la covid a persones immunodeprimides 1080 608 Actualitat Parc Taulí

La tercera dosi està dirigida a les persones en una situació greu d’immunodepressió, que pateixen un risc elevat de resposta immunitària inadequada amb la pauta convencional de la vacunació (dues dosis).

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, aquesta tercera dosi està indicada, de moment, per a les persones amb trasplantament d’òrgan sòlid, els receptors del trasplantament de progenitors hematopoètics i les persones que han finalitzat recentment el cicle de tractament amb fàrmacs anti-CD20 (rituximab, ocrelizumab, ofatumumab, veltuzumab, tositumomab i ibritumomab). És possible que la indicació de tercera dosi inclogui més endavant altres col·lectius.

Els usuaris prioritzats per aquesta campanya que van se vacunats al Parc Taulí de les dues dosis rebran, a partir d’avui, un missatge SMS amb la data i hora proposades per a l’administració d’aquesta 3a dosi.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.