Una infermera del CAP Can Rull vacuna una resident de Sabadell Gent Gran

Comença la campanya de vacunació contra la COVID i la grip a Sabadell Gent Gran

Comença la campanya de vacunació contra la COVID i la grip a Sabadell Gent Gran 1080 608 Actualitat Parc Taulí

La Dolores Martí, de 87 anys, la Pepita Parareda, de 89, i la Lucrecia Quesada, de 81, han estat  les tres primeres residents de Sabadell Gent Gran Centre de Serveis a rebre ahir a la tarda les vacunes de la campanya contra la COVID-19 i contra la grip d’aquesta tardor, poques hores després del tret de sortida a la campanya que ha estat encapçalat, des de l’Hospitalet, pel conseller de Salut, Josep Maria Argimon, i la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas.

Els equips d’atenció primària de tot el territori van iniciar ahir la campanya a les residències de gent gran (residents i professionals) i als majors de 80 anys. Pròximament, també s’obrirà als majors de 60 anys i a la resta de població amb criteris per rebre la vacuna contra la COVID, la de la grip o totes dues, però serà el Departament de Salut qui determinarà la data a partir de la qual aquests darrers col·lectius podran demanar dia i hora als seus centres de referència mitjançant els canals habituals.

A Sabadell Gent Gran, les vacunes han estat administrades per l’equip d’infermeres de referència del CAP Can Rull, que tenien la previsió de vacunar unes 145 persones al llarg de tota la tarda.

Més informació: Nota de premsa del Departament de Salut

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.