Èxit de participació de la Gimcana solidària en suport als nens amb malalties greus 150 150 Actualitat Parc Taulí

Més de 200 nens van participar el passat 11 d’octubre en la Gimcana Solidària organitzada per Àrea Pediàtrica de l’Hospital de Sabadell i Rotary Club Sabadell, amb la finalitat de donar suport als nens i nenes que pateixen malalties greus i a les seves famílies.

Àlbum de fotos de la Gimcana 

La iniciativa va comptar amb la col·laboració i participació de grups d’esplai i de l’Ajuntament de Sabadell així com de voluntaris del Parc Taulí i de Rotary, empreses i entitats de la ciutat, esportistes i famosos.

Va ser una tarda molt especial i emotiva amb els nens hospitalitzats a Pediatria que van rebre les visites dels jugadors del Centre d’Esports Sabadell, de les jugadores de l’equip de waterpolo del Club Natació Sabadell, del grup musical Macedònia, de l’actor Jordi Rios, del grup de performance Legion 501 i de les maqulladores del taller de maquillatge Princeslàndia.

L’objectiu de la gimcana ha estat el de difondre la feina que es realitza a l’Àrea Pediàtrica de l’Hospital de Sabadell, donar a conèixer la labor dels professionals i, fonamentalment, rebre el suport de la població per potenciar aquest àmbit i fer-lo més ampli i eficient, amb més capacitat d’assistència i relació, tant amb l’infant com amb les famílies. Aquesta atenció implica, alhora, una humanització dels espais pediàtrics.

La Gimcana Solidària vol esdevenir el punt de partida per tirar endavant aquest projecte que és de tots i per a tots.Us recordem que aquesta activitat s’emmarca en un projecte de visibilitat i participació de l’àmbit pediàtric amb la societat civil, coincidint amb la celebració, el 8 d’octubre, del Dia de la Pediatria, una iniciativa de l’Associació Espanyola de Pediatria (www.aeped.es)

Des d’aquesta espai volem donar les gràcies a totes les entitats, empreses i particulars que han contribuit, amb les seves desinteressades aportacions, a l’èxit d’aquesta Gimcana Solidària!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.